Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Tràmits

Alta/Baixa/Modificació al Directori de l'Ajuntament

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud d'alta, baixa o modificació al Directori. És una eina d'informació sobre equipaments, comerços i serveis professionals que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa a disposició de la ciutadania. La informació continguda en aquest directori nodreix el portal www.vilanova.cat .

Totes aquelles persones titulars d'una activitat que desitgin incloure la informació sobre el seu establiment o empresa  en aquest directori poden fer-ho mitjançant el formulari corresponent.

La inscripció al Directori és voluntària i gratuïta.

Les dades incorporades en aquest directori es posaran a l'abast de la població a través del portal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ( www.vilanova.cat), i el telèfon d'atenció ciutadana (010).

Els titulars de les dades, d'acord amb la normativa vigent, podran exercitar els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades mitjançant un escrit adreçat a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (atencio@vilanova.cat) .

Condicions de la inscripció: La publicació de les dades facilitades a través d’aquest formulari estan condicionades a la comprovació per part de l’Ajuntament de Vilanova i a Geltrú de la seva veracitat i actualitat, reservant-se l’Ajuntament el dret a fer les comprovacions que consideri necessàries.

Preu:

Tràmit gratuït

Informació general

Qui el pot demanar?
- La persona interessada
Procediments

1- Cal que empleneu el formulari específic i l'adreceu a l'OAC (atencio@vilanova.cat), acompanyat de l'alta censal de l'activitat o qualsevol document tributari equivalent.

Temps mitjà de resolució
1 dia feiner
Impresos del tràmit

Com es pot tramitar

Presencialment
A les oficines indicades
 
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Per correu electrònic

atencio@vilanova.cat

 

Temes relacionats

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00