Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Tràmits

Sol·licitud de vot de les candidatures a Paborde/Pabordessa de Festa Major 2019 presentades per les associacions participants a les cercaviles de Festa Major

Fora de termini

Període de tramitació

Des del 4 al 18 de juny de 2018

Termini de la sol·licitud

Fins el 18 de juny de 2018

TRÀMIT MUNICIPAL

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú obre un període de presentació de candidatures per a l'elecció de dos/dues Pabordes/ses de la Festa Major 2019, representants/es de les associacions participants a les cercaviles de FM.

L'elecció de les persones de la Pabordia que representaran a les associacions participants a les cercaviles de Festa Major van a càrrec de les mateixes associacions. Qualsevol associació participant a les cercaviles de FM podrà donar el seu vot a la candidatura que ho desitgi, si ho demana mitjançant aquest tràmit.

Informació general

Qui el pot demanar?
Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major
Requeriments

Qualsevol associació participant a les cercaviles de Festa Major que hagi sol.licitat aquest tràmit i estigui inscrita en el RMEA

Procediments

Podran participar en l'elecció amb dret a vot les entiats que compleixin els requeriments i que hagin fet la sol.licitud prèvia.

Les associacions que no vulguin presentar candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin demanat mitjançant el tràmit corresponent i segons les normes de funcionament aprovades pel Ple Municipal del dia 8 de maig de 2017.

La persona que exercirà el dret a vot, haurà d'acreditar-se el dia de la votació mitjançant document identificatiu i portar una certificació de l'entitat signada per la presidència i la secretaria amb el segell de l'entitat on consti el seu nom i la seva representació.

La votació dels representants de les associacions participants a les cercaviles de FM, serà el dia 4 de juliol, a les 20 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12, 1r).

Impresos del tràmit

Com es pot tramitar   (Fora de termini)

Presencialment
A les oficines indicades
 
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8
Tramitable a la Carpeta Ciutadana (no requereix CIP ni certificat digital)

Mitjançant Carpeta Ciutadana, sense necessitat de certificat digitalAquest tràmit no requereix CIP ni certificat digital. Tot i així, pots consultar com accedir a l'Administració Oberta i a la meva Carpeta (Carpeta Ciutadana), per disposar de totes les funcionalitats que t'ofereix.

Temes relacionats

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00