Tràmits i gestions

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Tràmits > Detall

Tràmits

Sol·licitud d'informe d'arrelament social a Catalunya

Període de tramitació

Tot l'any

Termini de la sol·licitud

No n'hi ha

TRÀMIT MUNICIPAL

Sol·licitud d'informe d'arrelament social al municipi, per tramitar l'autorització de residència temporal per raons d'arrelament, d'acord amb Reial decret 557/2011, de 20 d’abril, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei orgànica 4/2000, d’11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, després de la reforma mitjançant la Llei orgànica 2/2009.
L'informe caduca als tres mesos des de la signatura d'expedició de la Generalitat.

Informació general

Qui el pot demanar?
Aquelles persones estrangeres extracomunitàries, empadronades i residents al municipi, que puguin acreditar documentalment haver viscut a l'Estat durant 3 anys consecutius, anteriors al moment de la sol·licitud, i disposar de mitjans de vida.Caldrà també tenir coneixements de català i castellà, les dues llengues oficials al país.
Procediments

Cal dirigir-se al Servei de Convivència i Equitat de l'Ajuntament per tal de validar prèviament la documentació a presentar. Un cop validada, caldrà presentar les sol·licituds, juntament amb tota la documentació necessària, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

La mateixa OAC compulsarà les fotocòpies, sempre i quan la persona interessada les acompanyi dels originals.

Les sol·licituds seran adreçades al Servei de Convivència i Equitat que es posarà en contacte amb la persona per convocar-la a una entrevista personal.

Temps mitjà de resolució
A partir de la presentació de la documentació completa i de l'entrevista, 30 dies aproximadament. L'informe d'arrelament de la Generalitat caduca als tres mesos de la seva data d'expedició.
Impresos del tràmit

Documentació necessària

Veure la documentació a impresos relacionats

Com es pot tramitar

Presencialment
A les oficines indicades
 
Oficina d'Atenció Ciutadana - OAC
Plaça de la Vila, 8

Temes relacionats

 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00