Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Recepció als participants del Camp de Treball Internacional del Nowa Reggae

12/07/2017
Recepció als voluntaris del Nowa Reggae Recepció als voluntaris del Nowa Reggae

12 nois i noies de 10 nacionalitats s'estaran a Vilanova i la Geltrú fins dilluns vinent.

Per tercer any consecutiu, un grup de joves de diferents països d'arreu del món són a la ciutat per participar en el Camp de Treball Internacional del festival de música Nowa Reggae, que se celebra aquest cap de setmana al parc de Ribes Roges. El grup, que s'allotja al Molí de Mar, s'estarà a la ciutat fins al 17 de juliol.

El grup de 12 nois i noies, que procedeixen de Rússia, Ucraïna, Hongria, Polònia, Portugal, Àustria, Sèrbia, Itàlia, Alemanya i Mèxic, realitzaran diferents tasques dins l'organització del festival Nowa Reggae, però també participaran en altres activitats organitzades per entitats vilanovines, amb l'objectiu que es relacionin i coneguin el dia a dia de la vila.

Entre d'altres, col·laboraran amb un casal d'estiu per a infants, participaran en un assaig dels Bordegassos de Vilanova i en una regata de llaguts de la Confraria de Pescadors, i faran visites a diferents espais culturals.

La regidora de Joventut, Blanca Albà, els va donar la benvinguda ahir a la tarda en una recepció que va tenir lloc a la sala noble de la Casa Olivella. En el decurs de l'acte els joves van explicar sentir-se molt contents i agraïts de poder participar en una activitat d'aquestes característiques, i tot i que fa poques hores (que ...) a la ciutat, van manifestar haver-se sentit molt ben acollits.

Per la seva banda, la regidora va animar-los a participar de totes les activitats proposades durant la seva estada i aprofitar per conèixer una ciutat amable i oberta, que té una activitat cultural, esportiva i lúdica molt rica i diversa.

Voluntaris Nowa ReggaeEl Camp de Treball està organitzat per l'associació Nowa Reggae i el Servei Civil Internacional, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00