Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Grups Municipals i Regidors/es no adscrits/tes > Notícies > Detall de la notícia

La Causa General no s’atura

27/12/2017
CUP CUP

Nota de premsa de la CUP

Com que la separació de poders és un acudit de mal gust, un cop esgotada la nit electoral es reobre la Causa General contra els i les independentistes. Aquest matí hem conegut que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, instructor del procediment contra diverses persones acusades de rebel•lió, sedició i malversació de fons públics, ha ampliat la causa contra l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i les nostres companyes exdiputades Mireia Boya i Anna Gabriel. La persecució política no ha acabat aquí, atès que el president Artur Mas, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, i la coordinadora general del PDCAT, Marta Pascal, també s'han vist investigades pel mateix jutge.

Segons els informes de la Guàrdia Civil, uns i altres van ser encarregats de dissenyar una estratègia orientada a dirigir i controlar la creació d'un estat sobirà, mobilitzant recursos humans i materials necessaris.

El fet és extremadament greu i ja no ens en sorprèn. No en tenen prou amb l'existència de presos polítics a les presons de l'Estat ni amb exili d'una part del govern de la Generalitat. És un acte de venjança. La virulència dels aparells de l'estat, perfectament orquestrada i coordinada, únicament ha entès de treves durant la campanya electoral.

Cal restar dempeus davant de la repressió política. Des de la CUP de Vilanova i la Geltrú expressem tot el suport i la solidaritat amb l'alcaldessa de la ciutat, les nostres companyes Anna Gabriel i Mireia Boya, i la resta de persones investigades

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00