Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Grups Municipals i Regidors/es no adscrits/tes > Notícies > Detall de la notícia

ERC entén que Lloveras i el PdCat tanquen la porta a un pacte de govern

24/11/2017
ERC ERC

Nota de premsa d'ERC

Les darreres declaracions de Neus Lloveras han posat de manifest que vol passar pàgina del debat sobre el pacte de govern i deixa clar que, com a alcaldessa, és compatible ser presidenta de l'AMI i governar amb el PSC, que ha donat suport explícit a l'aplicació de l'article 155 i en són còmplices manifestament.

Davant d'aquestes declaracions, ERC expressa que és inconcebible fer aquestes afirmacions públicament mentre hi ha reunions agendades amb altres forces polítiques de la ciutat per estudiar un canvi de govern municipal a Vilanova i la Geltrú, amb la voluntat de treballar conjuntament perquè el govern vilanoví sigui el garant del compliment dels acords per al manteniment de la República catalana davant de tots els embats polítics amb què Catalunya es pugui trobar en el futur.

ERC continua oferint la mà estesa per fer un govern de consens fort i defensar des dels municipis el desenvolupament de la República catalana. No entenem el doble joc que està realitzant el PDeCat i l'emplacem que expliqui públicament quina és la seva voluntat. Ens entristeix que amb aquestes declaracions l'alcaldessa hagi tancat la porta a un possible canvi de govern a Vilanova i la Geltrú.

Grup Municipal d'ERC.
Vilanova i la Geltrú, 23 de novembre de 2017.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00