Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Participació i Cooperació > Notícies > Detall de la notícia

L'espai de Participació i Cooperació

L'alcaldessa de VNG es troba amb veïns i veïnes de Mar

13/12/2018
Sessió 'L'alcaldessa al teu barri', al barri de Mar Sessió 'L'alcaldessa al teu barri', al barri de Mar

Equip de govern i veïnat tracten principalment de necessitats d’intervenció a la via pública

En una nova sessió del programa “L'alcaldessa al teu barri”, una representació del govern municipal, formada per l'alcaldessa Neus Lloveras i les regidores Olga Arnau i Blanca Albà, va reunir-se ahir amb veïns i veïnes de Mar. La trobada va ser molt participativa i va servir per parlar de les accions de manteniment que s'estan realitzant als carrers i places del barri, i que s'inclouen en un pla de millora a desenvolupar fins a mitjans del 2019.

L'alcaldessa va argumentar que el barri de Mar és una de les zones de la ciutat amb més necessitats d'intervenció. En els darrers mesos s'hi han adequat carrils bici en el recorregut escolar entre la rambla de la Pau i l'institut de Baix a Mar; s'han ordenat les cruïlles del passeig Marítim amb els carrers de la Fassina, de les Canàries i la ronda d'Europa, i també s'han fet intervencions d'asfaltat i rebaixes de voreres, entre d'altres.

D'altra banda, el primer trimestre de 2019 hi ha previst portar a terme una nova proposta de mobilitat per al carrer de la Llibertat, repavimentar i millorar el mur de la RENFE del carrer de l'Àncora i fer arranjaments al jardinet d'entrada del Mercat de Mar, entre d'altres. Així mateix, abans de l'estiu s'hi contemplen diverses intervencions, com repavimentacions de voreres, pintat de passos de vianants i reemplenar escocells en diversos carrers.

Els habitants del sector van fer peticions sobre canvis d'ubicació de contenidors, millor senyalització en algunes cruïlles, control de velocitat de bicicletes per la rambla i sobre les zones verdes d'estacionament durant la campanya turística, entre d'altres. En aquest sentit, l'alcaldessa va explicar que l'estiu que ve es preveu que la zona verda sigui preferent, com a Ribes Roges, i no exclusiva per a veïns, com s'ha fet l'estiu passat. També es va parlar del bus urbà, sobre el qual s'està treballant en un projecte per ampliar-ne les freqüències i millorar-ne el servei.

Amb la trobada d'ahir dimecres a Mar, l'Ajuntament continua la ronda de "L'alcaldessa al teu barri", reunions obertes a tots els veïns i veïnes, amb la finalitat de facilitar espais d'intercanvi d'opinions i conversa informal amb l'alcaldessa i l'equip de govern, així com també de rendiment de comptes de la gestió municipal. El programa fa una pausa ara per les festes de Nadal i es reprendrà el 9 de gener al barri de Masia Nova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00