Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Notícies > Detall de la notícia

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

El Ple aprova per unanimitat la declaració del 21 de gener, d’homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i al franquisme

16/01/2018
El ple municipal del mes de gener El ple municipal del mes de gener

Aquest diumenge, 21 de gener, es commemora amb un acte institucional, l’entrada de les tropes a Vilanova i la Geltrú

 El Ple de gener de l'Ajuntament de VNG va aprovar ahir per unanimitat la declaració institucional amb motiu del dia 21 de gener, com a homenatge a les víctimes de la guerra civil i el franquisme. Els portaveus dels diferents grups polítics i regidores no adscrites van llegir el text, que formarà part de l'acte de commemoració previst per aquest diumenge.

El 21 de gener va ser la data de l'entrada de les tropes franquistes a Vilanova i la Geltrú. Per aquest motiu es durà a terme un acte institucional al saló de Plens que inclourà la lectura de la declaració aprovada ahir i també la conferència “Tal dia com avui...” a càrrec de la historiadora Judith Barbacil i l'actuació del Quintet de clarinets de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

A banda d'aquest punt a l'ordre del dia, el Ple va aprovar mocions relatives a la implantació del llenguatge de signes a l'administració, a la seguretat dels motoristes, de rebuig a l'augment de les tarifes del transport públic, a favor de revertir les reclamacions de l'IVA a entitats culturals i mitjans de comunicació públics i per fer un pla director del desplegament de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00