Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Nou concert de l'Aclústics al xiringuito L'Ú

14/08/2017

La setena edició del cicle de concerts acústics programa aquest dimecres l'actuació de Mad Buzz i Fiasco tú

Aquest dimecres 16 d'agost l'Aclústics presenta l'actuació de Mad Buzz (rock) i Fiasco tú (pop-rock) dins la programació de la setena edició de concerts acústics que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'Ú i el Consell Comarcal del Garraf.

El cicle de concerts que se celebra un any més a la platja de Ribes Roges presenta, mitjançant aquest programa de foment de la creació musical, les propostes de grups joves locals. Són concerts de petit format que se celebren els dimarts i dimecres dels mesos de juliol i agost de les 20.30 a les 23 hores.

L'Aclústics que enguany ha arribat a la setena edició, té per objectiu oferir als grups de joves músics un escenari privilegiat com és la platja, on poder posar de relleu la seva creativitat musical, i alhora incentivar el consum de música en directe entre el jovent.

Enguany s'hi han inscrit 17 grups, dels quals 8 són formacions de Vilanova i la Geltrú, 1 de Cubelles, 5 grups de Barcelona i la resta d'altres indrets com Calaf, Rubí i Vilafranca del Penedès. Els estils dels grups van des del pop i el rock, passant pel jazz, la fusió, cançó d'autor, i un grup femení a cappella. També s'han inclòs les actuacions de final de curs de l'escola de música MusicÀrea que obrirà el cicle d'aquest any.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00