Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Notícies > Detall de la notícia

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

El Ple aprova modificacions en les ordenances fiscals

20/12/2017
La sessió plenària de desembre  La sessió plenària de desembre

Millora en les bonificacions energètiques, la natació terapèutica per infants i batejos civils

 El Ple de l'Ajuntament de desembre va aprovar la modificació d'algunes ordenances fiscals, que suposen millores en les bonificacions energètiques, la inclusió d'una tarifa reduïda de natació terapèutica per infants i la creació d'una cerimònia de benvinguda per nadons (batejos civils) a Vilanova i la Geltrú.

La regidora d'Economia i Hisenda, Glòria Garcia, va destacar l'ampliació dels supòsits de bonificació per l'ús d'energies renovables i també va fer menció dels canvis en el redactat d'algunes ordenances "per fer-ho més fàcil".

La regidora no adscrita, Ariadna Llorens, va anunciar la seva abstenció en aquest punt, considerant que "el que fem avui és aprovar unes modificacions puntuals".

Carmen Reina, regidora no adscrita, també va anunciar la seva abstenció, recordant que "no podem permetre cap pujada més, considero en els impostos."

Per part del partit Popular, Carlos Remacha va recordar que "no hi hagut debat polític sobre les ordenances" i va dir que la seva formació s'abstindria en la votació.

També va avançar l'abstenció en el punt Enver Aznar. El portaveu de Som VNG va voler recordar que "estem a l'últim ple de l'any i encara no hem començat a parlar de pressupostos".

La regidora d'ERC, Olga Arnau, també va fer esment del fet que "avui debatem els detalls tècnics, ja que els polítics i econòmics van quedar aparcats".

Josep Asensio, de la CUP, també va optar per l'abstenció de la seva formació i va demanar al govern parlar sobre la tarifació social, "demanem que puguem treballar una mica més intensament en aquest sentit".

El punt es va aprovar amb el vot a favor del govern i d'ERC i l'abstenció de la resta.


Ple desembre 2La sessió de dilluns va començar amb la presa de possessió del nou regidor del Grup Municipal Socialista, Miguel Ángel Iglesias, en substitució de Joan Martorell.

En l'aparta de mocions destaca la proposta en relació a una treballadora de Valoriza Servicios Medioambientales, SA. En aquest punt va intervenir Antonio Soriano, en representació de Comissions Obreres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00