Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Vilanova tema a tema > Espai Equitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova per l'equitat

Comunicat de rebuig a la violència masclista

15/02/2018

Un cop coneguda l'agressió que va patir una dona la nit després de les Comparses, l'Ajuntament referma la condemna dels fets i es compromet a seguir treballant per eradicar la violència masclista

El dilluns a la matinada es va produir a la nostra ciutat una agressió de caràcter sexual. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú condemna enèrgicament totes les situacions d'intimidació i violència a les que s'han d'enfrontar les dones, també les que es produeixen durant les nits de festa.

Des de la institució municipal refermem el convenciment que és necessari un canvi social que elimini tot tipus de violència per qüestions de gènere, ja sigui física, verbal o de qualsevol altre mena, i apostem per les relacions de respecte i equitat entre els homes i les dones. En aquest sentit, es treballa conjuntament amb les entitats feministes i amb els serveis i institucions de la ciutat per eliminar la violència de tot tipus contra les dones. Actualment, i de forma més específica, l'Ajuntament està donant suport a una iniciativa del Casal de Dones per a l'elaboració d'un Protocol per a la prevenció de les violències masclistes als espais d'oci.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00