Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Grups Municipals i Regidors/es no adscrits/tes > Notícies > Detall de la notícia

La CUP encara la recta final de la confecció de la llista electoral obrint a la ciutadana la possibilitat de proposar candidates i nom de la candidatura

07/01/2019
CUP CUP

Nota de premsa de la CUP

"La candidatura porta mesos treballant en l'elaboració d'un equip que combini experiència i renovació per governar Vilanova i la Geltrú".

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha engegat un procés participatiu perquè la ciutadania proposi candidates per la llista electoral i un nou nom per concórrer a les eleccions municipals del maig de 2019. Entre el 8 de gener i el 25 de gener es podran proposar persones i noms de candidatura a la web estemapuntvng.cat. La comissió de llistes de la CUP farà una feina de recopilació de totes les persones proposades i s'hi posarà en contacte per veure la seva disponibilitat. Finalment, la comissió de llistes presentarà una proposta de 10 persones per encapçalar la llista electoral que serà votada a l'assemblea oberta del 26 de gener, a les 17h al Círcol Catòlic.

Per altra banda, l'última assemblea oberta de la CUP va posar sobre la taula la possibilitat de complementar el nom de la candidatura amb una segona marca. Amb aquesta acció es vol mostrar una clara voluntat d'obertura i reafirmar l'aposta per governar la ciutat. Les propostes de nova marca que s'enviïn a la web estemapuntvng.cat també seran votades a l'assemblea oberta del dia 26.

- Presentació propostes de candidates i nom de marca / 8 - 25 de gener / www.estemapuntvng.cat

- Assemblea oberta / 26 de gener / 17h / Círcol Catòlic

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00