Vilanova tema a tema

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Organització municipal > Grups Municipals i Regidors/es no adscrits/tes > Notícies > Detall de la notícia

L’Esquerra Independentista pren partit

07/09/2017
Campanya 1 d'octubre CUP VNG Campanya 1 d'octubre CUP VNG

Nota de premsa de la CUP

La intenció de l'Esquerra Independentista és animar tots els vilanovins i vilanovines a participar de la campanya pel Sí a la independència i, en definitiva, de totes les mobilitzacions que es puguin articular des d'avui mateix fins el dia 1 d'Octubre.

Per sobre de tot, volem animar la població a participar del Referèndum de l'1 d'Octubre. La intenció dels col·lectius que conformen l'Esquerra Independentista Vilanovina (Arran, Ateneu Vilanoví, CUP i COS) és empoderar la ciutadania perquè es faci seu el referèndum i voti sí. Pensem que la mobilització i l'organització de les classes populars són l'eina indispensable per resistir i combatre les traves de l'Estat espanyol per tal de construir, des d'avui mateix, el nou present que volem.

Amb l'aprovació del decret de convocatòria del Referèndum al Parlament, ja no hi ha marxa enrere. Anem directes a decidir com volem viure; a apropiar-nos del futur.

És el moment de prendre partit; de defensar la dignitat col·lectiva i trencar amb un règim que mai no ha volgut la nostra llibertat com a poble. Des de l'Esquerra Independentista, pensem que cal exercir la democràcia que ens volen prendre, i ho hem de fer amb determinació i fermesa, i amb la desobediència, assenyalant aquells i aquelles que s'interposin i posin obstacles al nostre dret indiscutible de poder decidir.

Sabem qui són els nostres enemics. Nosaltres, a través d'aquest procés, estem lluitant contra l'estructura que sustenta un Estat espanyol irreformable i antidemocràtic; no contra la seva gent.

Volem que el procés d'autodeterminació i el camí cap a la independència obrin la porta perquè altres pobles germans de l'Estat vulguin prendre partit; que a través de la mobilització i l'organització col·lectiva siguem capaces de desestabilitzar i debilitar el règim que impera la burgesia espanyolista. Hem de ser conscients que si ens organitzem, si sortim al carrer, no ens podran aturar ni amb la llei ni amb la força.

Calendari de Campanya pel Referèndum de l'1 d'Octubre

1. Divendres 8 Setembre. Acte Nacional d'Arran a l'Amfiteatre Roquetes de Trinitat Nova (Barcelona). Presentació oficial de la campanya "La Clau".
2. Dissabte 9 Setembre – Vermut Popular a la Plaça dels Cotxes (12.00) en la qual Arran presentarà la campanya "La Clau".
3. Diumenge 10 Setembre – Marxa de Torxes convocada per VNG per la Independència a la qual la Taula de l'Esquerra Independentista de Vilanova i la Geltrú hi donarà suport.
4. Dilluns 11 de Setembre – Diada Nacional de Catalunya. L'Esquerra Independentista farà una crida per participar dels diferents actes polítics que tindran lloc a Barcelona.
5. Divendres 15 Setembre – Acte Nacional de la CUP a L'Hospitalet de Llobregat.
6. Dimecres 20 Setembre – Acte Principal Campanya de la CUP a Vilanova i la Geltrú (19hores), amb intervencions pendents de confirmar d'una sèrie de ponents que oferiran respostes a diferents preguntes que facin les persones assistents.
7. Dissabte 23 Setembre – Acte Nacional de la CUP a Badalona.
8. Dimarts 26 de Setembre. Acte Unitari pel Sí de les forces polítiques i entitats independentistes a Vilanova i la Geltrú.
9. Divendres 29 Setembre – Acte de Final de Campanya amb una festa al Poble Nou de Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00