Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Clams - música per a la inclusió, presenta 'Ciclorama' a l'Auditori Eduard Toldrà

21/11/2017
Clams Clams

Divendres 1 de desembre tindrà lloc aquest concert que clou l'Any de les Biblioteques Inclusives a Vilanova i la Geltrú

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i l'Auditori Eduard Toldrà organitzen el concert Clams – Música per a la inclusió que tindrà lloc el divendres 1 de desembre a les 20 h a l'Auditori Eduard Toldrà.
Aquest concert s'inclou en el programa d'activitats de les biblioteques de la ciutat, que han dedicat l'any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

Clams va sorgir de l'èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió, que té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu.
El grup va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l'any 2014, juntament amb el videoclip "A sobre d'un cel". L'any 2015 van presentar el seu segon treball, "Aigua i Pedra", enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment presenten el seu tercer cd, "Ciclorama", amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant aquests anys com a banda.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú va iniciar el 2016 un projecte d'accessibilitat per aconseguir que les dues biblioteques públiques de la ciutat siguin accessibles a persones amb discapacitat, i siguin espais inclusius.
El 2017 ha estat l'Any de les Biblioteques Inclusives, en el que també han participat la majoria de les biblioteques de la zona Penedès/Garraf, amb l'organització de diverses activitats relacionades amb la inclusivitat, que es tancaran amb les propostes de la biblioteca Joan Oliva pel mes de desembre.

El concert, que compta amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, es farà divendres 1 de desembre a les 20 h a l'Auditori Eduard Toldrà.
Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00