Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nova bandera blava per a VNG que suma la platja d'Adarró i n'obté un total de cinc

09/05/2018
null

El guardó que certifica la qualitat ambiental de les platges s'ha atorgat enguany a les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi, Ibersol i Adarró i al port esportiu de VNG

Vilanova i la Geltrú ha obtingut enguany un total de cinc banderes blaves a la qualitat ambiental de les platges i el port esportiu de la ciutat. Els guardons que atorga l'organisme internacional ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) certifiquen la qualitat i els serveis que ofereixen les platges que ostenten aquest distintiu.

En anys anteriors la capital del Garraf rebia aquesta distinció per les platges de Ribes Roges, Sant Gervasi i Ibersol i pel port esportiu. Enguany s'ha recuperat aquest guardó de qualitat ambiental per a la platja d'Adarró.

Altres guardons a l'excel·lència de les platges de VNG

A banda de les banderes blaves, les platges de Vilanova i la Geltrú (Far de Sant Cristòfol, Ribes Roges, Adarró, Sant Gervasi i Ibersol) compten amb altres distincions com la Bandera Ecoplayas, que atorga ATEGRUS i la certificació BIOSPHERE, certificació de qualitat de turisme sostenible, atorgades a les mateixes platges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00