Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Es posa en marxa el Fòrum de Treball per l'Economia Social i Solidària de VNG

25/04/2017
La trobada va tenir lloc al Centre Cívic la Geltrú La trobada va tenir lloc al Centre Cívic la Geltrú

El nou espai de debat reuneix agents econòmics, socials i ciutadania en general

Ahir dilluns es va celebrar la primera reunió del Fòrum de Treball d'Entitats i Col•lectius per l'Economia Social i Solidària de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'un nou espai de trobada i debat, impulsat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que integra agents econòmics, socials i ciutadania en general.

L'objectiu del fòrum és generar propostes i promoure el treball transversal dels sectors públic, privat i associatiu, tal com va explicar el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet, en la presentació de la trobada. Per aquest motiu, en el decurs de la sessió es va animar a la participació dels membres del fòrum, que es reunirà de nou en un període de dos mesos.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, va celebrar la diversitat de representació en el fòrum, des d'entitats del tercer sector, fins al món empresarial, sindicats i la universitat, fet que "facilitarà aconseguir sinergies interessants". La creació del fòrum s'integra en el Pla d'acció de l'economia solidària de Vilanova i la Geltrú, inclòs en el Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, amb l'objectiu de fomentar models d'economia que afavoreixin el desenvolupament del territori prioritzant les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00