Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2011

Noves places reservades per a col·lectius amb mobilitat reduïda a l'aparcament de Charlie Rivel

Noves places adaptades Noves places adaptades

També s'ha instal·lat un canviador per a nadons en els serveis d'aquest aparcament

El pàrquing municipal de la plaça de Charlie Rivel disposa a partir d'ara de dues places d'aparcament destinades a persones amb mobilitat reduïda, situades a prop dels ascensors per minimitzar la necessitat de desplaçaments a l'interior de l'aparcament.

Amb aquesta mesura VNG Aparcaments, l'empresa pública responsable de la gestió dels aparcaments, zones d'estacionament regulat i d'altres serveis a la mobilitat de la ciutat, vol donar un millor servei als seus clients i usuaris, facilitant l'aparcament a col·lectius amb mobilitat reduïda i a persones grans, dones embarassades i famílies amb nens. La utilització d'aquestes places no suposarà cap cost afegit als clients.

D'altra banda, l'empresa també ha instal·lat un canviador de nadons als serveis de l'aparcament per donar facilitats als usuaris i usuàries per cuidar els seus infants.

L'empresa VNG Aparcaments ha realitzat altres millores en les seves instal·lacions, com són la incorporació del lector de matrícula a la majoria dels aparcaments, la instal·lació del plaça a plaça per optimitzar el temps de cerca d'un lloc lliure lliure, la instal·lació de dues places de recàrrega per a vehicles elèctrics, la reserva d'espai per a aparcar bicicletes i el seu centre de control operatiu les 24hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00