Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2009

Un projecte de càmeres aplicades a robots guanya la tercera edició dels Premis E-mprendre

Imatge de les persones premiades a la tercera edició  dels Premis E-mprendre   Imatge de les persones premiades a la tercera edició dels Premis E-mprendre

El segon i tercer premi van ser per a una iniciativa publicitària als taxis i per a una cooperativa de muntatge i venda de mobles de cuina

FX Control ha obtingut el primer premi de la tercera edició dels Premis E-mpredre que es van lliurar dimarts a la seu de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Es tracta d'una empresa de manteniment industrial que va presentar un projecte d'investigació de manipulació de càmeres en robots. La iniciativa té aplicacions en cinema, publicitat i indústria audiovisual. El projecte s'ha desenvolupat al set d'investigació de Neàpolis.

El segon premi va ser per l'empresa Dual Limit d'activitat publicitària, amb un projecte de pantalles LCD ubicades als reposacaps dels taxis de la comarca del Garraf. Es tracta d'una iniciativa desenvolupada per joves de 21 i 22 anys. En tercer lloc va quedar la proposta presentada per Cuin Factory, una cooperativa sorgida del tancament d'un negoci de muntatge i venda de mobles de cuina, bany, electrodomèstics i reformes integrals.

A banda d'aquests premis, el jurat del certamen va atorgar dos accèssits i tres mencions especials. Els primers van ser l'Accèssit Jove a l'empresa SERP i l'Accèssit Serveis a les Persones a l'empresa Kitxalla Serveis Lúdics Educatius. Pel que fa a les mencions especials van ser per Perrúqueria mòbil, GestConnection i Conceptual Factory.

En la tercera edició dels Premis E-mprendre es van presentar un total de 38 projectes, principalment dels àmbits del comerç, serveis i restauració. Els Premis E-mprendre són una iniciativa impulsada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de VNG amb l'objectiu de reconèixer l'esforç innovador i emprenedor d'empreses i persones. La dotació econòmica dels premis és de 2.500 euros per al primer premi, 2.000 euros per al segon premi i 1.500 euros per al tercer premi. Els Premis E-mprendre s'emmarquen en el projecte Advising del programa de suport a les Accions prioritàries de la Diputació de Barcelona.

El certamen està convocat per l'Institut Municipal d'Educació i Treball, l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès, la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf i la Regidoria de Desenvolulpament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de VNG amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00