Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/01/2009

Suspesos els actes en instal·lacions esportives i a l'aire lliure

El vent va provocar petits incidents a la via pública i la suspensió d'algunes d'activitats

Les activitats previstes aquest cap de setmana en instal·lacions esportives de la ciutat i a l'aire lliure han quedat suspeses per precaució a causa del fort vent. L'Ajuntament va decidir ahir seguir les recomanacions de la conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya que suggeria la supressió de les activitats esportives, tant a l'aire lliure com en pavellons i també extremar les mesures de precaució.

La nostra ciutat va patir durant tot el dia petits incidents com la caiguda d'arbres a la via pública, desprendiments de teulades i contenidors volcats. El vent va obligar a reubicar algunes parades del mercadal d'ahir al matí, a causa del desprendiment d'unes planxes del sostre del Mercat Central.

Malgrat els nombrosos desperfectes, ho hi va haver cap persona ferida a la ciutat.

La caiguda d'un sostre damunt d'una canonada del gas va ser l'orígen d'un incident a la rambla de l'Exposició, que va obligar a tallar el subministrament de gas i la circulació de vehicles durant una estona.

La policia local i els bombers van fer més d'un centenar de sortides a Vilanova i la Geltrú i van comptat amb el suport dels treballadors de l'empresa CESPA, concessionaria del servei de jardineria, per tallar i retirar els nombrosos arbres i branques caigudes, entre altres llocs, als parc Samà. 

Ahir a la tarda la policia local va reforçar el seu servei per atendre els nombrosos incidents.

L'acte previst a l'Envelat ahir dissabte a la nit va quedar ajornat. Els organitzadors faran saber properament la nova data.

El Servei Metereològic de Catalunya preveu que avui bufi vent de component sud i oest entre fluix i moderat al litoral, més reforçat a la meitat nord de Catalunya on hi haurà cops forts. A partir del vespre el vent girarà a component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat a la meitat sud del país on hi haurà cops forts.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00