Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/05/2011

Vilanova i la Geltrú manté les tres banderes blaves

  La platja d'Adarró ha estat premiada un any més amb la Bandera Blava La platja d'Adarró ha estat premiada un any més amb la Bandera Blava

A l'igual que en temporades anteriors, les distincions s'han atorgat a les platges de Ribes Roges, Adarró i Sant Gervasi

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut la comunicació de l'obtenció de Bandera Blava per a la temporada 2011 per les platges de Ribes Roges, Adarró i Sant Gervasi, de manera que es mantenen les mateixes Banderes Blaves que en temporades anteriors.

La Bandera Blava és el guardó més reconegut a nivell mundial pel que fa als serveis que es presten a les platges, la seva qualitat i el respecte pel medi ambient. Alhora de concedir-les el jurat valora que tinguin accés lliure, que siguin gestionades com a espais públics, que disposin d'informació transparent, que compleixin de manera exquisida amb la legislació litoral i ambiental, la seguretat física de la sorra i de l'aigua, que disposin d'un servei de salvament i socorrisme i que promoguin la salut, entre altres.

La Bandera Blava suposa un referent que tenen els visitants a l'hora de triar la seva destinació de vacances, en cas que aquestes es projectin amb la intenció de gaudir d'uns dies de platja. La seva concessió la determina un jurat internacional format, entre altres, per la Fundació d'Educació Ambiental (FEE) i les Agències de les Nacions Unides per al Medi Ambient i per al Turisme. 

Platges de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00