Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/04/2007

Conveni entre l'Ajuntament i la xarxa BANC

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i BANC  Signatura del conveni entre l'Ajuntament de VNG i BANC

L'objectiu és posar en contacte els emprenedors amb inversors per tal de crear nous projectes i empreses a VNG

L'Ajuntament de VNG i la xarxa d'inversors Business Angels Network de Catalunya (BANC) han signat un conveni aquest matí, a través del qual l'Ajuntament de Vilanova és converteix en soci d'aquesta entitat que té per objectiu posar en contacte inversors amb projectes o emprenedors que volen iniciar una activitat econòmica però no disposen de recursos. 

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de VNG, Adolf Montoliu, ha destacat que des de la Regidoria l'objectiu és crear noves empreses a la ciutat i que aquest conveni facilitarà la tasca que realitzen des d'aquest departament municipal per afavorir els nous emprenedors i projectes locals. Per la seva banda el president de BANC, Antoni Abad, ha explicat que aquesta manera de treballar és molt pròpia dels països anglosaxons i ha destacat que a Catalunya li convé que es creïn nous negocis i que creixin les petites empreses. En aquest sentit, la tasca de la xarxa BANC és posar en contacte emprenedors amb bones idees de negoci amb inversors. 

Segons Antoni Abad, amb aquest conveni és pretén treballar, des de la proximitat, en la creació de nou teixit empresarial al territori. Finalment l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha mostrat la satisfacció del govern municipal per aquest conveni que farà possible trobar suport econòmic per crear nous projectes i empreses a VNG. En aquest sentit, l'alcalde ha afirmat que actualment des de la Regidoria de Promoció Econòmica ja es donava un servei d'assessorament i orientació als emprenedors sobre ajuts econòmics d'altres administracions per iniciar un negoci. 

A partir d'ara, ha manifestat l'alcalde, l'Ajuntament com a soci de la xarxa BANC podrà facilitar que els emprenedors trobin finançament econòmic per als nous projectes. A més de Vilanova i la Geltrú, altres set ajuntaments catalans ja s'han sumat a aquesta xarxa, com Sabadell, Barcelona o Manresa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00