Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2009

La piscina reobre les portes amb més serveis per als usuaris

 Visita ales obres de la piscina  Visita als vestuaris d'abonats del nou Centre Municipal d'Esport i Salut

Les obres han ampliat la instal·lació existent amb nous vestidors, sales de fitness i d'activitats dirigides, saunes, hidromassatge i banys de vapor

El nou Centre Municipal d'Esport i Salut. Esportiu La Piscina obrirà portes el 13 d'octubre, amb l'inici de les activitats infantils, és a dir els cursets per a nens i nenes de les escoles i les activitats extraescolars. El dissabte 24 d'octubre es farà, durant el matí, la jornada de portes obertes i a partir de l'1 de novembre la instal·lació ja funcionarà a ple rendiment amb l'inici de les activitats complementàries d'adults.

Aquest migdia l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena ha visitat les obres d'ampliació i millora d'aquest equipament, i ha volgut destacar l'augment de prestacions que suposarà pels usuaris aquesta reforma perquè 'la millora i la incorporació de serveis complementaris, l'augment de la qualitat del servei vol dir millor qualitat de vida pels ciutadans'. A partir d'ara el complex tindrà una sala de fitness, dues sales d'activitats dirigides, un espai per a les activitats d'equilibri cos i ment, una nova piscina d'hidromassatge i un espai de tranquil·litat i relaxació amb saunes, banys de vapor i dutxes, a banda de les dues piscines que ja hi havia per realitzar pràctiques de natació dirigida i lliure i activitats aquàtiques.

La reforma arquitectònica farà que el Centre Municipal sigui molt més lluminós i més obert a l'exterior. Els nous vestidors, a més, tindran els accessos separats pels grups i per als abonats. Un altre canvi important és l'entrada que, a partir de la reobertura, es farà pel carrer de Josep Coroleu.

Les obres de millora i ampliació del centre esportiu van començar el juliol de 2008 i han suposat una inversió total de 4.953.000 euros. La principal dificultat alhora de dur a terme aquesta actuació ha estat el fet que, exceptuant els mesos d'estiu, sempre s'ha mantingut oberta la instal·lació al públic. Joan Ignasi Elena ha volgut posar de relleu 'l'esforç que s'ha fet per seguir mantenint el servei durant les obres, amb la voluntat de estar al màxim al servei de les persones'.

Durant el curs 2009-2010 utilitzaran aquest equipament 1875 nens i nenes, 980 dels quals corresponen als cursets de natació escolar i 895 són infants inscrits a les activitats extraescolars. D'altra banda, pel que fa a les activitats dirigides per a adults, el nou complex oferirà un programa amb més de 75 classes setmanals d'accés lliure per a totes les persones abonades. Les activitats inclouen la pràctica de l'Aguagim, Aquatonic Ioga, Taitxí i Body Pump, entre d'altres. A més, el centre també contempla l'ús de l'aigua com a medi terapèutic per tractar patologies com la fibromiàlgia, l'esclerosi multiple o el pàrkinson.

Amb la voluntat que el complex continuï oferint una pràctica esportiva de qualitat a l'abast de tothom, s'han creat diferents modalitats d'abonaments com ara la quota de natació que té un cost mensual de 14 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00