Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2012

La recollida de roba infantil omple tres contenidors de roba usada

La recollida de roba infantil va ser un èxit, amb tres contenidors plens de roba i sabates    La recollida de roba infantil va ser un èxit, amb tres contenidors plens de roba i sabates

La iniciativa es va realitzar durant la celebració de la V Festa de la Lactància Materna

Tres contenidors grans plens de roba i calçat infantil van ser el resultat de la iniciativa solidària de recollida de roba infantil de 0 a 12 anys organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú durant la celebració dissabte de la V Festa de la Lactància Materna a la plaça de les Cols.

Gairebé unes quaranta persones es van apropar fins a la parada que d'11 13 h, va anar recollint les bosses de roba usada, neta i en bon estat. Aquests contenidors de roba són gestionats per l'empresa D'ins Garraf, una empresa d'inserció laboral i social. La roba es distribueix a través de Serveis Socials i de la botiga de roba gestionada per la pròpia entitat i on treballen persones amb problemes d'inserció laboral.

Quant a la V Festa de la Lactància Materna, hi van assistir més de 70 pares i mares amb nadons i infants que van poder participar de les diferents activitats que s'hi duien a terme. Jocs infantils, tallers de pintura, maquillatge, confecció de xapes, etc. L'objectiu era fer passar una bona estona als petits i fer possible un espai de suport i acompanyament a les mares que estan en el període d'alletament. A la festa, que estava organitzada per les entitats Alba Lactància Materna i Ai Mare!, hi van ser presents l'alcaldessa de VNG Neus Lloveras i la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Equitat, Infància, Adolescència i Gent Gran, Ariadna Llorens.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00