Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/05/2011

Neàpolis, seu del grup de desenvolupadors de BlackBerry a Barcelona

BlackBerry

Es prepara una trobada per mitjans de juny a Vilanova i la Geltrú

Empreses del sector de la tecnologia mòbil intel·ligent estan creant un grup oficial de desenvolupadors de la plataforma BlackBerry, amb Barcelona com a ciutat de referència. Neàpolis, l'ens municipal de Vilanova i la Geltrú dedicat a la promoció de la societat de la informació, dóna suport a aquesta iniciativa i ofereix el seu equipament com a seu del nou grup.

El col·lectiu pretén reunir persones que es dediquin a desenvolupar aplicacions per a BlackBerry o que s'hi vulguin dedicar, així com tothom qui hi estigui interessat i també estudiants, amb l'objectiu d'atraure'ls cap a un perfil professional emergent.

El grup compta amb el suport de l'empresa mare de BlackBerry, la canadenca RIM. L'objectiu és promoure l'arrelament a Europa d'aquesta línia de telèfons intel·ligents, que està molt més estesa als Estats Units. En aquest sentit, al "vell continent" ja funcionen altres grups de desenvolupadors com el que ara es crea a Barcelona, en ciutats com Milà, Zurich, Berlín i també a Madrid.

A mitjans de juny ja es preveu fer a Neàpolis una primera trobada de presentació dels membres del grup i posada en comú d'experiències, dubtes i dificultats amb què es troben els desenvolupadors. La idea és que el grup mantingui un contacte permanent i que celebri reunions periòdiques, que també seran un espai per compartir informació de primera mà de la companyia RIM.

De moment el grup ja ha obert una pàgina a Internet i a Facebook, per tal que qui hi estigui interessat es pugui apuntar ja a la jornada del juny. 

Enllaços: 
Web: www.bbdevbcn.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Barcelona-BlackBerry-Developers-Group/214492638575349?sk=info
Twitter: twitter.com/#!/bbdevbcn
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00