Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2011

Èxit de participació a la jornada de portes obertes a La Plataforma Centre Multiserveis

Centre de dia Masbau              Centre de dia Masbau

Al voltant de 2.500 persones han visitat el nou equipament

La Jornada de portes obertes a La Plataforma Centre Multiserveis, que s'ha iniciat a les 10 hores d'aquest matí, ha estat tot un èxit de participació, ja que 2.500 persones s'han apropat al llarg del matí per conèixer com és el nou equipament dedicat a l'atenció integral de les persones.

Les visites a les noves instal·lacions, que es poden realitzar fins a les 14.30 hores d'avui, s'estructuren en dues parts. La primera d'aquestes consta d'una presentació del nou equipament a càrrec d'Encarna Grifell, tercera tinent d'alcalde i regidora de Serveis Socials i Salut, en la que dóna a conèixer els seus objectius i les seves principals característiques.

En aquest sentit, Grifell ha destacat que l'objectiu de la Plataforma és "millorar la qualitat de vida d'aquelles persones que es troben en situació de dependència i preveure nous casos mantenint la màxima autonomia personal". A més a més, la regidora de l'Ajuntament de VNG ha explicat que aquest nou centre "estarà obert a la ciutat", de manera que s'hi realitzaran diverses activitats en les quals també hi participaran els usuaris del centre. Grifell ha destacat també que en aquest equipament "hi treballaran 130 persones, el que suposarà la creació de 80 nous llocs de treball"

Plataforma GimnàsSala de rehabilitació

Després de la presentació, els visitants inicien una visita guiada per l'interior del recinte per conèixer l'espai de la residència, que portarà el nom de Els Josepets, el Centre de dia Masbau, que demà ja durà a terme la seva activitat en aquestes instal·lacions, el Servei d'atenció a la dependència (EAD), i el menjador social, entre d'altres.

Atenció integral
La Plataforma Centre Multiserveis, ubicada al carrer de Sant Josep 21, actua com a finestreta única dels serveis d'atenció a la dependència. D'aquesta manera s'optimitzen els recursos, s'evita la duplicitat de tasques i es poden donar respostes més àgils i eficaces a les necessitats dels usuaris i usuàries. Tot i que la major part dels serveis que s'hi prestaran s'adrecen a persones amb dependència, per tal de promoure la seva autonomia personal, també és dóna resposta a d'altres necessitats, com són els serveis destinats a les famílies, la infància, l'exclusió social i la violència domèstica. 

ÀLBUM DE FOTOS DE LA PLATAFORMA I DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES AQUÍ

Descarrega't la foto de portada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00