Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/09/2010

La 'solidaritat' visitarà les biblioteques vilanovines per explicar contes als nens i nenes

Els nens i nenes coneixeran, a través dels relats, què és la solidaritat    Els nens i nenes coneixeran, a través dels relats, què és la solidaritat

Continua l'activitat de l'Hora del Conte amb propostes que tenen com a protagonista la solidaritat i el nostre planeta

La biblioteca Joan Oliva i Milà ha inaugurat la nova temporada de l'activitat l'Hora del conte a les biblioteques municipals amb la visita d'Eva Bolaño que dissabte va explicar el conte titulat La vida màgica d'en Pol.

Encetada ja la programació de tardor, pel que fa referència a activitat, les propostes per al mes d'octubre tenen com a protagonista el valor de la Solidaritat, amb dos dos contes dins del Cicle Contes solidaris per viatjar a diferents països a càrrec del grup Fem Pous que, el dissabte 16 d'octubre, a les 12 hores, explicarà un conte sobre l'Amazones. A final de mes, el dissabte 30 d'octubre a les 12 hores, l'ONG Intermon Oxfam explicarà un altre conte solidari per a tota la família.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell ha organitzat pel dissabte 25 de setembre, a les 12 hores, el relat d'un conte sobre la natura, les estacions de l'any, la pluja, el vent i tot allò relacionat amb el nostre planeta. Anirà a càrrec de La Tabola i la veu de Marta Catalán que estarà acompanyada per l'acordionista Gerard Temes.

El Cicle Contes solidaris s'endurà de viatge als nens i nenes fins al Nepal. Serà de la ma de l'ONG Cooperavida, el dissabte 9 d'octubre a les 12 hores. Per finalitzar el mes d'octubre la biblioteca Armand Cardona Torrandell aproparà el conte En Xim de les olles i el tiramisú. La narració anirà a càrrec de Susana Peix i i les il·lustracions les farà l'Anna Mongay. Aquest conte escrit per Trinitat Gilbert s'explicarà el dissabte 23 d'octubre a les 12 hores.

Aquesta narració comptarà amb un representant de la cooperativa Atenció a Persones Sordes i Sorcegues que traduirà el conte al llenguatge sord-mut. L'argument del conte serà la cuina, les olles i uns descobriments molt nutritius.

L'hora del conte a les biblioteques ja no s'atura i portarà cada mes contes i espectacles familiars fins a mitjans del proper any. Serà a finals del mes de juny quan es tancarà aquesta nova temporada de narracions i contes per a tota la família, que fan gaudir de matins plens d'històries màgiques a les biblioteques municipals de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00