Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2015

'Missives entre generacions' reuneix alumnes de les escoles l'Arjau i Pompeu Fabra i gent gran de la Casa d'Empara i del Centre de Dia Masbau

Casa d'Empara     Casa d'Empara

L'experiència de compartir activitats i vivències entre joves i grans és l'objectiu d'aquest programa que es clou en finalitzar el curs escolar

Dintre del programa "Missives entre generacions", aquest matí s'ha fet la darrera trobada d'aquest curs entre alumnes de l'escola l'Arjau, que han visitat la Casa d'Empara, i els alumnes de l'escola Pompeu Fabra, que han estat al Centre de Dia Masbau. Avis i joves han compartit una estona de cançons, balls i activitats.

Masbau


L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, no s'han volgut perdre la trobada i han compartit amb els nois i noies i els ancians un matí diferent on, uns i altres, s'han ofert activitats i s'han intercanviat regals.

Amb aquest acte es clou aquesta edició de "Missives entre generacions", una activitat que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'afavorir les relacions interpersonals i d'apropar la mainada a la gent gran que viu en residències o assisteixen a centres de dia de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00