Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2010

L'Inventari del Pla de Catàleg estarà enllestit en dues o tres setmanes

Consell Assessor del Nucli Antic / novembre 2009 Consell Assessor del Nucli Antic / novembre 2009

El Consell Assessor del Nucli Antic repassa l'estat actual de les obres, dóna compte del pressupost per al 2010 i explica el moment en que es troba l'inventari del Pla de Catàleg

El Consell Assessor del Nucli Antic ha celebrat aquest dilluns, a la tarda, una nova reunió per tractar i debatre amb els seus representants, diferents temes relacionats amb el Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA)

En aquesta ocasió, la sessió va servir per tractar fonamentalment tres aspectes. El primer, sobre l'estat actual de les obres del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic, amb especial atenció als treballs de la plaça de les Neus, recentment finalitzats. En segon lloc es va donar compte als assistents del pressupost assignat aquest 2010 al PINA. I en tercer lloc, es va explicar el moment en que es troba la redacció de l'inventari del Pla de Catàleg, que està elaborant la Diputació de Barcelona, conjuntament amb un equip tècnic de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Projectes urbanístics, paisatge i habitatge, Xavier Oller, ha explicat que en un període de dues a tres setmanes la ciutat disposarà ja d'aquest inventari patrimonial, i que els assistents a la reunió del consell van poder veure l'estat del document, que ja conté gairebé el total de la informació.

L'inventari del Pla de Catàleg inclou edificis i paisatges de característiques singulars de la ciutat. Aquest inventari és la primera fase d'un treball que continuarà amb l'elaboració del catàleg d'edificis i conjunts arquitectònics en sòl urbà així com de masies en sòl no urbà que formen el Pla.

Amb la celebració d'aquesta trobada, l'Ajuntament segueix treballant en els projectes urbanístics previstos per a aquesta part de la ciutat, havent escoltat les demandes i suggeriments de la ciutadania, els quals en són partícips d'una manera molt activa. El Consell Assessor és un instrument de participació ciutadana que orienta i opina respecte els plans de millora urbanística que es porten a terme en l'àmbit esmentat.

El Consell Assessor del Nucli Antic està format per:

- representants polítics del Comitè d'avaluació i Seguiment PINA
- representants dels grups polítics municipals
- representants del Comitè d'avaluació i seguiment del PINA
- personal tècnic municipal
- sectors professionals i empresarials
- representants de la xarxa d'entitats
- i ciutadans interessats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00