Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/01/2016

Comença el programa Jovecoop per a joves de la comarca

El programa té per objectiu l'autoocupació i l'emprenedoria i està destinat a joves d'entre 18 i 29 anys

L'Institut Municipal d'Educació i Treball inicia el programa Jovecoop. Es tracta d'un projecte destinat a joves d'entre 18 i 29 anys. Aquests nois i noies han d'estar inscrits a Garantia Juvenil, no han de treballar ni estudiar i preferentment han de tenir formació professionalitzadora o un cicle superior de grau superior. L'objectiu és l'autoocupació i l'emprenedoria aprofitant els punts forts del territori i utilitzant les noves tecnologies.

El programa consta de dues parts, la formació i l'elaboració del pla d'empresa per crear una empresa pròpia. La formació serà de 105 hores en innovació i noves tecnologies, emfatitzant en la cultura de la innovació, la comunicació digital i la intel·ligència tecnològica. A més a més, hi hauran 45 hores destinades a la gestió empresarial, on s'aprofundirà en les habilitats directives, l'emprenedoria, la gestió estratègica i el màrqueting on-line i estratègic.

Finalment, els joves podran crear la seva pròpia empresa utilitzant les TIC amb el suport d'un tutor especialista en l'àmbit i l'emprenedoria.

El programa es fa amb la cooperació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i l'Oficina Jove, Neàpolis i l'IMET.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00