Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/04/2013

Jornada de responsabilitat social en l'àmbit turístic

 La jornada tractarà sobre la responsabilitat social en l'àmbit turístic      La jornada tractarà sobre la responsabilitat social en l'àmbit turístic

S'emmarca en un projecte pilot amb la implicació de diversos municipis, amb l'objectiu de fomentar la qualitat i la sostenibilitat en el conjunt del territori

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitza demà, 18 d'abril, la jornada La responsabilitat social en l'àmbit turístic: molt més que una oportunitat de negoci, amb l'objectiu de fomentar la responsabilitat social a les empreses de l'àmbit turístic. "La idea és que un model de turisme compromès amb el territori i amb els actuals reptes socials pot reforçar i potenciar la indústria turística local", ha explicat l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras.

Per això, la jornada de demà s'ha obert als establiments turístics de la ciutat i també de la comarca, que coneixeran dues ponències sobre iniciatives empresarials. D'una banda, el consultor en RSC Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global , oferirà la conferència "El perquè de la responsabilitat social empresarial, ara i aquí". De l'altra, el director de Seiba, Innovació Social, Albert Huerta, pronunciarà la xerrada "Turisme i Responsabilitat Social". Tots dos ponents són socis fundadors de Vector5, excel·lència i sostenibilitat, una companyia que es dedica a ajudar les empreses i organitzacions a desenvolupar la seva excel·lència social.

La jornada s'emmarca en el projecte pilot de Territori Socialment Responsable, una iniciativa impulsada per la fundació ProPenedès, amb la participació dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès, el Vendrell, Igualada i Vilanova i la Geltrú. Els establiments interessats que encara no s'hagin inscrit poden adreçar un correu a rsc@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00