Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2013

La Festa del Motor complementarà una nova edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió

La fira es concentra a la rambla de la Pau i al Parc de Baix-a-Mar          La fira es concentra a la rambla de la Pau i al Parc de Baix-a-Mar

La fira, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la rambla de la Pau, comptarà amb diverses activitats paral·leles com la Trobada de cotxes clàssics, la Fira de modelisme i radio control i una Exposició de vehicles de drift

Vilanova i la Geltrú viurà aquest cap de setmana una autèntica Festa del Motor. Aprofitant la celebració de la 23a edició de la Fira del Vechicle d'Ocasió, que se celebrarà a la rambla de la Pau, s'han organitzat diversos actes complementaris que es duran a terme al Parc de Baix-a-Mar i permetran als visitants conèixer modalitats molt diverses al voltant del món del motor.

Una de les activitats d'aquesta Festa del Motor serà la II Trobada de cotxes clàssics, que aplegarà diversos models de vehicles dels anys 50 i fins els 80 que permetran veure de primera mà algunes autèntiques peces de col·leccionismes i comprovar l'evolució del món automobilístic. 

Trobada de cotxes clàssics Vehicles exposats a la primera trobada

La Fira de modelisme i radio control serà una altra les activitats complementàries que se celebraran al Parc de Baix-a-Mar. Aquesta mostra, que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat, permetrà presentar l'àmplia activitat que duen a terme els clubs de la comarca al voltant d'una disciplina que cada cop té més adeptes arreu del país. 

Fira de Modelisme i Radio Control  Un dels helicòpters de radio control

En aquest espai s'instal·larà un circuit on es duran a terme curses cronometrades i exhibicions obertes a tothom qui vulgui participar. A més, també hi haurà una zona per volar Park Flyers, helicòpters i multi-rotors, així com diverses botigues especialitzades.

La Festa del Motor comptarà també amb una Exposició de vehicles de drift que corren el Campionat Open Drifting Sèries de la Federació Catalana d'Automobilisme. El Drift és una tècnica de conducció esportiva que consisteix en fer derrapar intencionadament el vehicle sense perdre el control del mateix i aconseguir una bona velocitat de sortida de la corba. 

Fira del Vehicle d'Ocasió  Imatges de la 22a edició

23a Fira del Vehicle d'Ocasió
Totes aquestes activitats es duran a terme al voltant de la 23 edició de la Fira del Vechicle d'Ocasió, que se celebrarà dissabte i diumenge a la rambla de la Pau. La mostra comptarà amb la participació de sis concessionaris de cotxes ubicats a la ciutat que exposaran prop de 200 vehicles. Amb aquesta nova edició de la fira es pretén dinamitzar econòmicament el sector, un dels més afectats per la crisi.

Programa d'activitats

Notícia relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00