Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/09/2007

Galàctica se celebrarà la primavera de l'any vinent amb la voluntat que sigui una fira on els invents tinguin aplicacions reals

 Prototip de cotxe presentat a Galàctica   Prototip de cotxe presentat a Galàctica

Unes jornades de treball, per definir el nou model de Galàctica, substituiran enguany el format habitual de la Fira del Invents de Vilanova i la Geltrú

La Fira dels Invents Galàctica se celebrarà durant la primavera de l'any vinent, amb la voluntat d'iniciar un nou model de Fira, on el principal objectiu sigui mostrar les aplicabilitats dels enginys que s'hi presenten. Per aconseguir-ho, enguany se substituirà Galàctica per unes jornades de treball on hi participaran experts del món empresarial, recerca, investigació i comunicació. 

Les jornades, que se celebraran el primer cap de setmana d'octubre, a Neàpolis, han de servir per treballar sobre les possibilitats reals de la fira i dotar-la de nous continguts i propostes que serveixin per reformular el seu futur model. Set taules de treball, on hi seran representats tots els sectors implicats, ha de servir per elaborar un document que aporti noves idees i mecanismes per millorar la fira de la inventiva. 

Una Galàctica que, segons ha explicat el Regidor de Desenvolupament local, Societat de la Informació i Promoció de la ciutat, Tomàs Álvaro, permeti posicionar VNG en el món de la inventiva tenint en compte elements com la recerca i la investigació. Segons Tomàs Álvaro, tot i que Galàctica està més viva que mai, es fa necessari un canvi en el seu model que permeti millorar-ne els continguts i donar-li un nou impuls pel que fa al seu ressò mediàtic i que, entre d'altres passa per un canvi de dates, amb la organització de la fira al maig o al juny, en comptes de setembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00