Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2009

S'adjudiquen 15 dels 24 habitatges de protecció oficial del sector de Solicrup

 El Regidor de Projectes Urbans, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller      El Regidor de Projectes Urbans, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller

Els 9 pisos restants, de 2 i 3 habitacions, entraran en un nou sorteig, les bases del qual es presentaran després de Setmana Santa

Aquest matí s'ha celebrat al Centre Cívic La Geltrú el sorteig dels habitatges de protecció oficial en règim general promoguts per l'empresa municipal Pivsam, que s'estan edificant al sector del Solicrup de Vilanova i la Geltrú.

En un principi, avui s'havien d'adjudicar els 24 habitatges que entraven dins la promoció, però finalment els adjudicats han estat 15, ja que les sol·licituds admeses no han arribat a cobrir l'oferta de pisos.

El Regidor de Projectes Urbans, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller, ha explicat que passada la Setmana Santa es publicaran les bases per a un segon concurs amb els 9 habitatges restants, al qual hi podran participar les persones a qui ja els ha estat assignat un dels pisos, sempre i quan renunciïn al primer.

En relació al sorteig d'aquest matí, els 8 habitatges amb un dormitori han estat tots assignats. De les 41 sol·licituds rebudes, 30 han estat admeses. Les persones a les quals no els ha tocat cap dels 8 pisos, han passat a formar part d'una llista d'espera.

Pel que fa als 10 habitatges amb dos dormitoris han estat admeses quatre de les cinc sol·licituds rebudes. Els 6 pisos restants se sortejaran en segona convocatòria.

Per últim, dels 6 habitatges de tres dormitoris que entraven al sorteig només s'han adjudicat la meitat, ja que de les quatre sol·licituds presentades n'han estat admeses tres. Els 3 pisos restants, doncs, entraran també en el segon sorteig. 

Sorteig dels pisos de Solicrup

Informació relacionada: Els 24 habitatges de protecció oficial del sector Solicrup a punt de ser adjudicats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00