Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2009

Seminari per la prevenció de l'assetjament sexual a l'empresa

Es tracta d'una iniciativa de l'IMET i l'Espai d'Equitat per informar sobre l'obligatorietat de les empreses de disposar d'un protocol sobre aquesta qüestió

El 29 d'octubre l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) acollirà el seminari La Prevenció i Abordatge de l'Assetjament Sexual i l'Assetjament per raó de sexe a l'empresa. La iniciativa s'inclou dins el projecte Borsa de Valors en alça en matèria d'igualtat d'oportunitats d'homes i dones a l'empresa en col·laboració amb l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG.

Des de l'aprovació de la Llei per a la Igualtat efectiva de Dones i Homes i la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, les empreses tenen l'obligació de promoure condicions de treball que evitin l'assetjament sexual i l'assetjament per raó de sexe. Aquest seminari doncs, es dirigeix al teixit empresarial de la ciutat per tal que disposin d'un protocol on quedi reflectit què es farà per tal que en aquella organització no es produeixi assetjament sexual i si n'hi ha, què s'ha de fer, on s'han d'adreçar i quins tràmits han de seguir.

Per participar en aquest seminari cal posar-se en contacte amb l'IMET
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00