Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2008

I després de l'ESO, què faig?

  El segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, explica l'exposició sobre l'ESO El segon tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro, explica l'exposició sobre l'ESO

El TOC acull una exposició i xerrades informatives per assessorar els joves i les famílies sobre les possibilitats formatives a la ciutat

Del 9 al 28 de gener el TOC acull l'exposició de la Diputació de Barcelona "I després de l'ESO, què faig?". Una proposta pensada específicament per als joves i les seves famílies que mitjançant panells expositius informa sobre les possibilitats formatives a la ciutat, un cop finalitzin l'Ensenyament Secundari Obligatori. 

La mostra compta a més amb personal tècnic que ofereix orientació personalitzada a tothom qui ho sol·liciti. El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de Ciutat, Tomàs Álvaro, ha presentat aquesta iniciativa i ha explicat que la voluntat de l'Ajuntament de VNG és "orientar i assessorar els joves sobre les diferents opcions de futur acadèmic i professional que tenen al seu abast". Es preveu que un total de 1.200 nois i noies, que actualment cursen secundària, participin en aquesta exposició i en les xerrades d'orientació i assessorament que es faran a través del Programa d'Animació Educativa de l'Ajuntament de VNG. 

A més els dies 22 i 24 de gener, a les 20 hores, al TOC es faran dues xerrades informatives i d'orientació sobre les diferents opcions de cicles de grau mitjà i superior que es poden cursar a VNG. En aquestes sessions hi participaran tots els instituts de secundària públics de la ciutat, el CFO la Paperera i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG. Aquestes xerrades s'adrecen principalment als estudiants i les seves famílies amb l'objectiu que comptin amb tota la informació necessària a l'hora de decidir el futur acadèmic dels interessats. 

L'exposició "I després de l'ESO, què faig?", que està organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de VNG i el Servei d'Informació i Assessorament per a Joves (SIAJ), es podrà visitar del 9 al 28 de gener de les 17 a les 20 hores.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00