Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/02/2012

A punt una nova edició del 'Fora estocs'

 La darrera edició del Fora Estocs va ser el setembre passat  La darrera edició del Fora Estocs va ser el setembre passat

El dia 3 de març la plaça de la Vila acollirà la sisena edició d'aquesta fira organitzada per l'associació de comerciants Viu Comerç

El dissabte 3 de març la plaça de la Vila de la nostra ciutat tornarà a acollir la fira Fora estocs, en la seva edició d'hivern. Organitzada per l'associació Viu Comerç, la mostra es desenvoluparà de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre. Aquesta ja és la sisena edició del Fora estocs.

La fira té com a objectiu la liquidació del gènere de temporada d'hivern. Això vol dir que els visitants trobaran el mateix producte que han vist durant el període de rebaixes a les botigues però a un preu encara molt més econòmic.

En l'edició d'enguany es manté el nombre de participants d'edicions anteriors, amb una quarentena de botigues i mig centenar de carpes, totes elles associades a Viu Comerç. A la fira s'hi podran trobar parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica, mascotes i d'altres sectors.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, esdevé l'aparador de l'oferta comercial de la ciutat i, amb cada nova edició, s'ha anat convertint en un referent a la comarca. Cada final de període de rebaixes s'espera l'arribada de la fira que aplega visitants no només de la ciutat, sinó també de les poblacions i comarques veïnes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00