Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/04/2012

La façana marítima, lliure de contenidors

El passeig de Ribes Roges i del Carme, ara sense contenidors de brossa   El passeig de Ribes Roges i del Carme, ara sense contenidors de brossa

El Govern municipal preveu realitzar altres accions de millora al barri de Mar

La façana marítima, un dels principals atractius amb què compta la nostra ciutat, ja es troba neta de contenidors a primera línia de mar. Aquesta era una de les accions que el Govern municipal va decidir dur a terme després de la visita que el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i personal tècnic municipal de les regidories d'Urbanisme i Serveis Viaris van efectuar a mitjans de mes de gener al passeig del Carme i de Ribes Roges. 

A punt de començar la temporada turística de Setmana Santa, s'ha realitzat aquesta acció de reorganització de l'espai públic al passeig i s'ha suprimit la línia de contenidors de la brossa traslladant-los cap a l'interior i en eixos perpendiculars al front marítim, com ara el carrer de Marcel·lina Jacas o el carrer de Joan d'Àustria. 

trasllat contenidors 2Els contenidors de la brossa s'han traslladat de primera línia de mar a eixos perpendiculars com per exemple el carrer de Marcel·lina Jacas.

A banda d'aquesta actuació, que pretén millorar la imatge de la ciutat de cara a les persones que ens visiten en època de vacances, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú també contempla altres accions de millora per al barri. En el darrer ple municipal del mes de març, el Govern municipal va anunciar que s'està estudiant la possibilitat de demanar a la Generalitat poder destinar els gairebé 800.000 euros de la subvenció del PUOSC per a l'espai jove a la rehabilitació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat. El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet ha assenyalat que "si finalment la Generalitat permet aquest canvi en la subvenció, podrà fer-se aquesta actuació de millora i dignificació del barri de Mar".


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00