Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/02/2012

Afectacions de trànsit divendres de l'Arrivo

    Recorregut de l'Arrivo 2012  Recorregut de l'Arrivo 2012

Es prohibirà l’'estacionament de vehicles en diversos sectors i es restringirà la circulació pels carrers per on passin les carrosses.

El recorregut de les carrosses de l'Arrivo del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2012, aquest divendres 17 de febrer, comportarà diverses afectacions de trànsit en determinats carrers de la ciutat, així com també l'anul·lació de diverses parades del bus urbà.

Així, de les 14 a les 21 h, no es podrà estacionar al carrer de la Torre d'Enveja, entre els carrers del Doctor Zamenhof i de Bailen, al carrer del Pare Garí, entre el carrer de Tarragona i l'avinguda de Francesc Macià, i a l'avinguda de Francesc Macià, entre el carrer del Pare Garí i la rambla de Salvador Samà.

Els participants a l'Arrivo sortiran des del carrer de la Torre d'Enveja i faran un recorregut pel carrer de Tarragona, carrer del Pare Garí, avinguda de Francesc Macià, carrer de Josep Llanza, rambla de Josep Antoni Vidal, rambla Principal, carrer de Sant Gregori, carrer dels Caputxins i plaça de la Vila.

A banda de la prohibició de circular pels carrers per on transcorri la rua, també estarà restringida la circulació pels carrers que la creuen.

La celebració de l'Arrivo també suposarà que el recorregut del bus urbà es vegi alterat en el seu recorregut habitual.

- De les 17.30 a les 22 h, s'anul·laran les parades de la L1: Pelegrí Ballester/Pobles d'Espanya, Pare Garí/av.Francesc Macià, placa catalunya.

- De les 17 a les 22 h, s'anul·laran les parades de la L2: Josep Tomàs Ventosa/rambla de la Pau, Manuel Marquès/CAP Jaume I, plaça Soler i Gustems.

- De les 16 a les 22 hores, anul·laran les parades de la L3: Josep Tomàs Ventosa/rambla de la Pau, Pare Garí/Cuba, Pare Garí/av.Francesc Macià, pl.Catalunya, Torre d'Enveja/Ordi, Torre d'Enveja/ Bruc, Torre d'Enveja/Ermita Sant Joan, Zamenhof/Torre d'Enveja.

- De les 17.30 a les 22 hores, s'anul·laran les parades de la L4: Zamenhof/Torre d'Enveja, Rda Ibèrica/Lepant, Josep Coroleu/Torre d'Enveja, Jardi/Josep Coroleu, Josep Coroleu/pl.Xoriguer, rbla Salvador Samà/Jardí.

Tot i les parades fora de servei, les quatre línies de l'autobús urbà oferiran un recorregut alternatiu.


Dissabte i Diumenge de Carnaval
En motiu del canvi d'ubicació del mercat ambulant del dissabte al matí, quedaran sense servei fins les 18 h. les parades de la L1: Pelegrí Ballester/Pobles d'Espanya i Pare Garí/av. Francesc Macià. També queden anul·lades les parades de la L3: Pare Garí/Cuba i Pare Garí/av.Francesc Macià.

El recorregut de l'autobús urbà també es veurà afectat el dissabte a la tarda, amb motiu de la celebració de l'Arrivada del Caramel. Aquest dia, de les 17 a les 20.30 hores, quedaran sense servei les parades de la L2 situades a la rbla Josep Tomàs Ventosa/rbla de la Pau, Manuel Marquès/CAP Jaume I, i plaça de Soler Gustems.

El diumenge 19 de febrer se suspèn el servei de bus urbà, fins les 15 hores, amb motiu de la celebració de Les Comparses.

Aparcaments
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana a la ciutadania fer els desplaçaments a peu, durant els dies de Carnaval.

Per tal de facilitar la mobilitat i l'accés dels visitants es recomana utilitzar l'anella d'aparcaments soterrats i de regulació tarifària, a la zona centre, així com els espais ubicats a les entrades de la ciutat i zones properes al centre, com són els aparcaments del passeig de Carme i passeig de Ribes Roges, i l'aparcament de la ronda Ibèrica, al davant de l'edifici judicial.

A més, s'ha arribat a un acord amb els propietaris dels supermercats Mercadona i Simply, ubicats al carrer de la Piera, per tal de poder utilitzar gratuïtament els seus aparcaments el diumenge de Comparses. Aquests dos aparcaments estaran degudament senyalitzats, a partir de la sortida de l'Eix Diagonal.

Per últim, des de divendres 17 i fins diumenge 19 de febrer s'habilitarà com a zona d'aparcament el solar annex al parc de la Quadra d'Enveja, entre els carrers de la Torre d'Enveja i de Bailén.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00