Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2012

La Fira de Novembre destaca per l'alta implicació de la societat vilanovina

 L'alcaldessa de VNg i el regidor de promoció Econòmica amb els representants de Viu COmerç, Vi+Teca i Estació Nàutica    L'alcaldessa i el regidor de promoció Econòmica amb els representants de Viu Comerç, Vi+Teca i Estació Nàutica

Els 200 expositors es complementen amb espais dedicats al comerç, la gastronomia, la nàutica i els animals

La Fira de Novembre obrirà portes divendres amb tots els espais ocupats. 200 expositors mostraran els seus productes i serveis en un recinte firal a cel obert que va des del capdamunt de la rambla fins a baix a Mar. La Plaça de la Vila, a més, serà l'espai dedicat al comerç local, la plaça de la Mediterrània acollirà estands per menjar i beure, el establiments relacionats amb el mar estaran al Club Nàutic i el parc de Baix-a-Mar reunirà activitats i expositors del món del hípic.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, s'ha mostrat optimista a dos dies de l'obertura de la Fira, "es veu un cop més que VNG és una ciutat amb un teixit econòmic molt variat". Lloveras ha destacat que "la Fira va molt més enllà que una fira d'estands perquè és plena d'activitats".

També ha posat èmfasi en la participació d'entitats i empreses el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras. "La Fira ha de ser participativa, ha d'aglutinar tothom". Figueras ha volgut agrair la gran capacitat de les persones i col·lectius implicats. "Ha de ser una Fira feta des de la ciutat i per la ciutat".

A la plaça de la Mediterrània hi haurà un espai dedicat a la gastronomia local, "Vi+Teca". 17 expositors d'establiments de menjar i beguda oferiran els seus productes, i també hi haurà activitats com actuacions musicals, tastos de vi, tallers i maridatges. Carles Carbonell, organitzador de "Vi+Teca" ha volgut destacar que "l'objectiu de la iniciativa és potenciar la gastronomia de la ciutat".

"Viu sota el cel del comerç" és l'eslògan que l'associació Viu Comerç ha escollit per les activitats relacionades amb el comerç local, que s'ubicaran a la plaça de la Vila. Amelia Maestre ha explicat que han creat un espai "espectacular, amb desfilades, estands, una zona de restauració i una zona infantil". La novetat que presenta Viu Comerç per aquesta Fira és una targeta regal que es podrà utilitzar en tots els seus establiments.

A més, dissabte a la nit es durà a terme una nova edició de la Shoping Night, la nit amb el comerços oberts i complementada amb activitats com actuacions i concerts.

L'espai dedicat a l'activitat nàutica estarà en un pantalà del Club Nàutic. Amb 17 expositors aquesta part de la Fira vol ser referent per a totes les persones de l'entorn proper a la ciutat interessades en el mar. Jose Manuel Pereira, gerent de l'Estació Nàutica, ha explicat que també hi haurà passejades en vaixell.
A banda de l'organització de la Fira, l'associació ANAVRE i Salvament Marítim han organitzat per dissabte al matí unes jornades de formació en seguretat per a navegants, que inclouen una espectacular pràctica de rescat al moll del Trajo de Garbí, "un simulacre de rescat a una persona caiguda al mar, des d'un vaixell incendiat, amb la participació d'un helicòpter", ha explicat Pereira. 

Els responsables municipals i de les entitats participants han animat als vilanovins i vilanovines així com als visitants a gaudir d'una nova edició de la Fira de Novembre. Programa d'activitats de la Fira

Descarrega't la foto

Estand municipal a la Fira

Concurs i Festival del xató

Afectacions al trànsit durant la Fira
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00