Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/12/2011

La Taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú vol promocionar la ciutat a la nova C-15

  Taula de Comerç i Turisme  Taula de Comerç i Turisme

Es demana a la Generalitat de Catalunya una millor senyalització de Vilanova i la Geltrú al llarg de l'Eix Diagonal

La taula de Comerç i Turisme de Vilanova i la Geltrú s'ha reunit aquest matí a l'Ajuntament de VNG per tal de fer diferents valoracions entorn a la promoció de la ciutat a l'exterior. A la reunió han assistit representants de la Cambra de comerç, l'ADEG, Viu Comerç, Vilanova Centre, Estació Nàutica, Gremi d'Hostaleria i Restauració, hípiques, empresaris de la platja, restauradors del Menja't, Museu del Ferrocarril i el gremi de Flequers. Com a representants polítics, la taula ha estat presidida per la regidora de Via Pública, Gloria Garcia, acompanyada de la regidora de Cultra, Marijó Riba, i dels regidors de l'oposició Xavier Carbonell i Manel Clavé.

Al llarg de la reunió s'han tractat diferents qüestions de les que destaca principalment les accions de promoció de Vilanova i la Geltrú que s'han de dur a terme a través dels territoris que enllaça la nova carretera C-15, també coneguda per Eix Diagonal. En aquests sentit, els assistents han coincidit en la urgència de planificar aquestes accions amb la voluntat d'atraure i captar nous visitants abans de la temporada d'estiu.

En el mateix pla de coincidència, la Taula també va acordar reclamar a la Generalitat de Catalunya una millor senyalització de Vilanova i la Geltrú al llarg de la C-15, cosa que a hores d'ara no es produeix.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00