Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2015

Activitats d'abril als museus Balaguer i Can Papiol

El museu amagat permet veure les peces que no estan exposades al Balaguer El museu amagat permet veure les peces que no estan exposades al Balaguer

La primavera arribada carregada d'activitats per a tots els gustos i per a totes les edats

Aquest mes d'abril la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i el Museu Romàntic Can Papiol ofereixen diverses i variades activitats. Per començar, la Biblioteca Museu Balaguer oferirà, diumenge 19 d'abril a les 11.30 h, una visita comentada a la zona de reserves on es conserva el 80 per cent del seu fons. La visita "El museu amagat", que s'emmarca dins del cicle Mirades a la col·lecció, descobreix espais del museu que normalment no podem conèixer i ens presenta els mètodes de conservació preventiva que s'aplica a les col·leccions. L'activitat té un preu de 5 euros i requereix reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02 o bé al correu electrònic informacio@victorbalaguer.cat.

A més, en motiu de la diada de Sant Jordi, des de dijous 23 fins dijous 30 d'abril, es podrà visitar l'exposició d'ex-libris a la biblioteca "SANT JORDI: Estendard d'Europa". El mateix dia 23 d'abril l'entrada a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer serà gratuïta, i a les 10.30 h es podrà seguir una visita comentada a la biblioteca, que atresora una de les col·leccions de llibres del segle XIX més importants de tot el país. Per a la visita cal inscriure's al telèfon 93 815 42 02 o bé al correu electrònic biblioteca@victorbalaguer.cat.

Per als més petits, s'ha organitzat l'activitat infantil "Pintem la primavera", que estarà centrada en la pintura dels paisatges que es troben exposats al Museu, pensada per aprendre les diferents tècniques i materials emprats per pintar-los. Després els nens i nenes realitzaran un taller de pintura a l'aire lliure als jardins del recinte. L'activitat, pensada per a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, es farà el dissabte 25 d'abril a les 11.30 h. Cal reservar al telèfon 93 815 42 02 o bé al correu electrònic informacio@victorbalaguer.cat.

Pel què fa al Museu Romàntic Can Papiol, diumenge 26 d'abril a les 11 h oferirà una visita a la casa en família adaptada per als més petits, per a viure tots junts un viatge al passat i descobrir com es vivia fa més de cent anys en una casa com Can Papiol. Per a aquesta activitat cal reservar al telèfon 93 893 03 82, o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00