Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2012

El delegat del Govern a Barcelona explicarà les lleis òmnibus el 22 de maig a VNG

El delegat del Govern, amb l'alcaldessa i la vicepresidenta del Govern el mes de març a VNG El delegat del Govern, amb l'alcaldessa i la vicepresidenta del Govern el mes de març a VNG

Salvador Jorba exposarà casos pràctics d'aplicació de la Llei, adreçats especialment a empresaris i polítics

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, serà dimarts vinent a VNG dins de la campanya per divulgar el conjunt de les lleis òmnibus, les cinc lleis impulsades des del Govern de la Generalitat.

Jorba explicarà casos concrets per conèixer i entendre millor l'abast i les possibilitats pràctiques d'algunes modificacions normatives. Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilització administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l'àmbit d'urbanisme.

L'acte s'adreça especialment a empresaris i representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general.

La nova normativa, anomenada lleis òmnibus, és resultat de la modificació de fins a 96 lleis, una regulació actualitzada, simplificada i, sobretot, més fàcil d'acomplir, que respon al triple objectiu d'austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l'acció del Govern de la Generalitat. L'objectiu principal és facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras acompanyaran el delegat. L'acte es farà al museu Víctor Balaguer, a les 19.30h del dimarts, 22 de maig.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00