Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2007

L'Oficina de Comerç de VNG informa sobre els ajuts de la Generalitat

L'objectiu és la renovació de l'activitat comercial i el foment de la cooperació empresarial

La Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha convocat la concessió d'incentius en l'àmbit de la millora individual de la competitivitat del sector comercial a petites i mitjanes empreses comercials pel present any, per la qual es pretén la renovació de l'activitat comercial i el foment de la cooperació empresarial mitjançant suport econòmic a diferents actuacions. 

Línies de treball subvencionables: estratègia de creixement de l'empresa comercial; modernització de l'establiment comercial; incorporació de les tecnologies de la informació i de la comunicació; i suport a la internacionalització de les marques de canal catalanes amb l'obertura d'establiments detallistes als mercats exteriors. Cada projecte té un termini de presentació de les sol·licituds diferent, essent la data límit d'algun d'ells el proper 15 de maig de 2007. Podeu informar-vos de les bases, terminis, quantitats subvencionables i especificitats de cada projecte a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

Podeu també consultar la informació a l'adreça web http://www.gencat.cat/diue/serveis/ajuts_subvencions/comerc/projectes_individuals/index.html o demanar informació a l'Oficina de Comerç, trucant al telèfon 938 930 085.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00