Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/03/2010

Visita comentada a l'exposició temporal Surge et Ambula. 125 anys de Biblioteca Museu

    Un model, de Francesc Galofre Oller  Un model, de Francesc Galofre Oller

La visita, en clau històrica, permet conèixer les col·leccions que formaven part de la Institució en el moment de la seva fundació

Aquest diumenge 28 de març, a les dotze del migdia, tindrà lloc a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer la visita comentada a l'exposició temporal Surge et Ambula. Una visita en clau històrica que permet conèixer les col·leccions que formaven part de la Institució en el moment de la seva fundació, les donacions més antigues, i les particularitats de les obres i els seus donadors. La visita és gratuïta amb l'entrada al Museu, i no cal reserva prèvia.

L'exposició Surge et ambula. 125 anys de Biblioteca Museu és un retorn al passat de la institució en que s'evoca com era una sala de lectura i d'exposicions en el segle XIX. La mostra s'ha prorrogat fins el 30 de maig.

D'altre banda, recordar que encara és possible participar de les propostes El meu quadre preferit i L'arbre dels records,
que  el museu ofereix a tot el públic. 

El meu quadre preferit té com a objectiu conèixer l'obra que més agrada als visitants, els quals poden escollir la seva obra preferida, omplint una butlleta que poden trobar al museu. Fins el moment, l'obra més votada és el retrat Un model, realitzat pel pintor Francesc Galofre Oller.

L'Arbre dels records és la segona de les activitats que proposta el museu. En aquest cas és un espai dedicat a recollir els testimonis i records que tenen del museu les persones que el visiten.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00