Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2014

Visita als casals d'estiu de la ciutat

Lloveras i Albà s'han interessat per les activitats dels més petits    Lloveras i Albà s'han interessat per les activitats dels més petits

L'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora Blanca Albà han visitat aquest matí alguns dels 25 casals d'estiu que s'ofereixen aquest any a la ciutat

L'estiu és època de casals per als infants i joves de la ciutat, que gaudeixen a les escoles, equipaments o instal·lacions esportives municipals de propostes d'esbarjo que ofereixen diferents entitats, associacions o empreses de lleure.
Com cada any, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha volgut visitar alguns dels casals que es fan a la ciutat, acompanyada per la regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports Blanca Albà. Aquest matí han pogut saludar els infants del casal d'estiu de l'escola El Cim mentre feien diverses activitats a les instal·lacions de l'escola.
També han visitat l'Institut Baix-a-Mar, on enguany l'AMPA ha ofert com a novetat dos casals tecnològics: "Interaccionem amb la realitat i amb el món virtual. Els robots i automatismes", i "Internet i els vídeos educatius". Allà ha comprovat com infants i adolescents es divertien aprenent amb les noves tecnologies, els jocs en línia i els automatismes.
Un altre casal nou d'aquest any que ha volgut visitar l'alcaldessa al pavelló de les Casernes és el campus d'hoquei de tecnificació de jugadors i porters, que organitza el Club Patí Vilanova juntament amb el campus d'iniciació a l'hoquei.
Al mateix pavelló, Lloveras ha comprovat les moltes activitats esportives que ofereix l'Associació Esportiva Pasífae al campus de gimnàstica artística, escalada, i activitats diverses com un taller amb els Bordegassos de Vilanova.

Podeu veure l'àlbum de fotografies de la visita aquí 

Les activitats d'estiu són una font d'aprenentatges i de transmissió de valors a infants i adolescents. Les activitats en temps de vacances transmeten valors de convivència, socialització i respecte mentre es gaudeix d'una forma divertida i segura. Un total de 19 associacions ofereixen per aquest estiu 25 casals al municipi, 16 clubs i entitats esportives ofereixen un total de 24 campus esportius, i 4 esplais organitzen 10 tipus de colònies, campaments, estades i rutes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00