Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2008

L'alcalde de VNG participa en una jornada sobre la relació administració empresa a Barcelona

Auditori de la Pedrera  Auditori de la Pedrera

Joan Ignasi Elena prendrà part en la taula rodona sobre 'Casos pràctics de cooperació'

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, participarà en la 'III Jornada del Grup Clade. Cooperació publicoprivada, nou paradigma en la relació administració i empresa' que se celebraran demà divendres al matí a l'Auditori Fundació Caixa Catalunya de La Pedrera, a Barcelona.

L'acte serà inaugurat per la consellera de Treball, Mar Serna, i la cloenda de la jornada anirà a càrrec del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

En concret, Joan Ignasi Elena prendrà part de la taula rodona titulada 'Casos pràctics de cooperació', en la que també hi participaran la directora general de Suara Cooperativa, Montserrat Camps; el president de Factor Habast, Eduard Brull; el president de Polo Garaia (Mondragón), José Ignacio Garate; i l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. El moderador serà el cap de redacció del diari econòmic 'Expansión', José Orihuel.

La jornada inclourà també les ponències de professionals i experts de diferents sectors, com el president del Criteria CaixaCorp, Ricard Fornesa; el president del bufet Roca Junyent, Miquel Roca i Junyent; i el periodista Lluís Foix.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00