Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2009

Finalitza el Trapezi 2009 amb més de 13.000 espectadors

   Els espectacles han estat seguits per públic de totes les edats    Els espectacles han estat seguits per públic de totes les edats

El festival també destaca per la bona qualitat dels espais que han acollit les actuacions

El bon temps ha acompanyat la tretzena edició del Festival Internacional de Circ i Firaires Trapezi - Vilanova , que una vegada més ha finalitzat amb èxit de públic. Des de divendres a la tarda i fins diumenge a la tarda més de tretze mil persones s'han aplegat al voltant dels diferents espectacles que han tingut com a escenari els carrers i places de la ciutat.

Un dels factors d'aquest augment de públic ha estat el meteorològic, ja que l'any passat alguns dels espectacles es van haver de suspendre a causa de la pluja.

La tria de nous emplaçaments que poguessin acollir més espectadors també es considera un factor important per aquest augment de públic, tal i com ho ha demostrat el nou espai central de la plaça del Mercat, on les grades que s'hi van instal·lar van estar plenes de gom a gom, durant totes les representacions.

També ha estat molt ben rebuda per part del públic la proposta del Cabaret a La Vela, de la Masia en Cabanyes, on al llarg de les nits del divendres, dissabte i diumenge van aconseguir reunir més de vuit-centes persones, i fins i tot algun dels espectacles va exhaurir les entrades.

L'espai del firaires, a la plaça de la Vila, va ser un altre dels espais que va reunir més visitants. Grans i petits van participar de les actuacions i propostes circenses que durant tot el cap de setmana s'hi van representar. 

Segons una enquesta d'opinió, que la direcció del Trapezi va lliurar al públic que assistia als espectacles, es va detectar una gran diversitat de visitants, tant pel que fa a l'edat com a la procedència. Per bé que el públic era majoritàriament de la ciutat, també va augmentar, respecte d'altres anys, el públic procedent d'altres poblacions del Garraf i de l'Àrea del Baix Llobregat.

més imatges del Trapezi

Pel que fa a la qualitat dels espectacles, la direcció del festival considera encertada el conjunt d'una programació que va acomplir amb escreix amb els objectius, així com també ha valorat positivament el fet seguir buscant nous emplaçaments per fer-hi les actuacions. D'aquesta manera es constata, un any més, que el Trapezi/Vilanova és un festival esperat, que va més enllà de l'àmbit local i que el seu caràcter és intergeneracional. 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00