Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2013

El Festival Vida es presenta aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú

El festival Vida es presenta aquest dissabte El festival Vida es presenta aquest dissabte

El projecte es farà realitat l'estiu del 2014

El proper dissabte 20 de juliol es presentarà a la Daurada Beach Club un nou festival que iniciarà el seu rodatge l'estiu de 2014. Es tracta del Vida, un projecte que té per objectiu donar aire a la nova cultura de l'oci, prioritzant per davant de tot el benestar del públic, fugint de les masses i garantint l'excel·lència en els serveis.

Segons expliquen els organitzadors, durant el dia gaudirem del sol de la platja, i a la nit observarem les estrelles a la fresca d'un immens jardí. Però els detalls del nou festival Vida es desvetllaran durant la presentació d'aquest cap de setmana.

Així doncs, la vetllada del dia 20 comptarà amb l'actuació de dos caps de cartells nacionals: Manel, amb un Disc d'Or sota el braç, i Maika Makovski, que es presentarà en format reduït amb motiu dels deu anys de la seva primera visita a Barcelona. Tot seguit, l'ex-Centromatic Will Johnson és el passaport internacional al món. Una referència musical nord-americana imprescindible per entendre la música d'arrel contemporània. Un renovador dins aquest gènere i figura indiscutible al costat de noms com Conor Oberst o M. Ward, al seu altre grup Monster Of Folk. Rere seu, i evidentment influenciats per ells, els Egon Soda tornen als escenaris, amb Ricky Falkner al capdavant. El talent emergent de vàlius i la renovació electrònica de beGun ens guiaran cap al futur, ben entrada la matinada. La nit acabarà amb una sessió d'indiescabreados djs.

Més informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00