Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2015

VNG acull un congrés sobre la interacció persona-ordinador

El congrés se celebra fins al 9 de setembre El congrés se celebra fins al 9 de setembre

S'hi reuneixen un centenar de professionals de diferents disciplines d'arreu del món

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha donat la benvinguda aquest matí als participants del congrés Interacción 2015, dedicat a la relació entre ordinador i persona, des de tots els àmbits. L'esdeveniment científic, organitzat per l'associació AIPO (Asociación para la Interacción Persona-Ordenador), té lloc a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú fins al 9 de setembre.

El congrés reuneix un centenar de professionals d'arreu del món, especialitzats en diferents disciplines, com la informàtica, la psicologia, la sociologia, l'administració d'empreses, l'ergonomia o les belles arts, tant de l'àmbit universitari com empresarial. El seu objectiu és debatre, estudiar i intercanviar coneixement sobre els avenços en disseny, avaluació i implementació de sistemes informàtics interactius, des d'una aproximació interdisciplinària.

Neus Lloveras ha expressat satisfacció d'acollir a la capital del Garraf un esdeveniment científic d'abast internacional com aquest, el qual des de fa 16 anys té lloc en ciutats diferents. Així mateix, ha ressaltat la importància que té per a Vilanova i la Geltrú comptar amb "un centre de promoció del coneixement, el desenvolupament i la recerca", com és la universitat.

L'obertura del congrés ha comptat amb el vicerector de Política Universitària de la UPC, Antoni Ras, el president de l'associació AIPO, José Antonio Macias, el director de l'EPSEVG, Frederic Vilà, i el sotsdirector de Qualitat i Infraestructures de l'EPSEVG, Pere Ponsa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00