Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2011

La biblioteca Armand Cardona acull aquesta setmana dues presentacions de llibres

    Dijous es presenta el llibre De pell d'oliva    Dijous es presenta el llibre De pell d'oliva

'De pell d'oliva', d'Anna Ruiz, i 'Poppy and Max. Holidays in Barcelona' de David Castellarnau i Sílvia Gàmiz, són els títols de les dues publicacions

Aquest dijous 19 de maig, a les 19.30 h, tindrà lloc a la sala d'actes de la biblioteca Armand Cardona la presentació del llibre De pell d'oliva d'Anna Ruiz, a càrrec d'Albert Soler.

De pell d'oliva narra la vida d'una dona que decideix fer una aturada simbòlica en el camí de la vida, a l'illa de Creta. Una illa que ja coneix perquè l'ha visitada nombroses vegades en el passat. Un cop allà, pocs objectius en ment: una mica de solitud, uns dies d'estiu per endavant i un xic d'ordre per a les seves idees. Abans de marxar, algú més jove li regala un quadern perquè hi anoti impressions del viatge. Els textos combinen prosa i poesia; s'acompanyen de fotos simbòliques de l'illa, il·lustracions, quadres de pintors de Creta i de Catalunya, icones ortodoxes i fragments de poetes clàssics i contemporanis.

Anna Ruiz, nascuda a Barcelona l'any 1967, és llicenciada en Administració i Direcció d'Empresa MBA per ESADE i ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit del màrqueting durant dinou anys.Fins ara, la seva producció de textos s'havia centrat en els registres publicitari i empresarial, però en aquest volum s'ha endinsat, per primer cop, en unes notes biogràfiques que combinen la literatura,els viatges i la pròpia vida.

D'altra banda, l'Hora del Conte de dissabte 21 de maig serà en anglès i hi haurà la presentació del llibre: Poppy and Max. Holidays in Barcelona a càrrec de David Castellarnau, autor del conte i Sílvia Gàmiz, l'il·lustradora. Aquesta activitat adreçada a infants de més de 5 anys o amb coneixements de la llengua anglesa.
Poppy and Max
David Castellarnau, nascut a Barcelona l'any 1975, és mestre d'anglès i actualment imparteix classes al Ceip Ítaca de Vilanova i la Geltrú. És un apassionat dels contes i del món del circ.

Sílvia Gàmiz, nascuda a Badalona l'any 1963, és mestra d'Educació Infantil al CEIP Lola Anglada de Badalona i il·lustradora autodidacta que gaudeix amb les belles arts i amb el món dels dracs.

Fa tres anys, tots dos van decidir crear una història en llengua anglesa a partir dels seus gossos, que servís per acostar als infants la ciutat de Barcelona. El resultat és aquest conte, una història on els protagonistes són els ulls dels nens i nenes que viatgen de una manera imaginaria a través de les aventures dels dos gossos.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00